Print

Üvegfal

feature 89 min, 16 mm
drama Color Hungarian

Crew

director Pál Erdőss
  screenwriter Zsolt Pozsgai , István Kardos
  producer Ferenc Szohár
     
  director of photography Ferenc Pap
  editor Katalin Kabdebó
     
  music Ágnes Szigeti

Cast

Andrea Fullajtár
  Attila Kaszás
  Bianka Terech
  Marianna Szalay
  Péter Dóczy
  Tibor Szilágyi
  Zsolt Anger
  Zsolt László
  Production company Cinemart
  35 mm film Fujifilm Hungary Kft.
     
  Release date Thursday, 15 December 2005
     

Synopsis

Emberi kapcsolódások története egy kislány halálos betegségének árnyékában. Laura leukémiás, édesanyja egyedül neveli. Orvosokkal vannak körülvéve, ugyanis az anya, gazdasági igazgató egy kórházban.

A kislánynak donor kell csontvelő-átültetéshez. Az anya kétségbeesetten kutat a rokonok között, de senki sem bizonyul alkalmasnak - még a kislány apja, az egykori férj sem. A férj családjában nagy feszültséget okoz az eset, az új feleség körömszakadtáig küzd azért, hogy a férfi ne találhasson vissza régi családjához. A kislánynak már csak hetei vannak hátra, anyja kétségbeesett lépésre szánja el magát: felkeresi bátyját, akivel tizennégy éve nem találkozott. A lecsúszott, alkoholista férfira Szabadkán talál rá, ahol féltékeny élettársa zsarnokoskodik felette. Váratlan segítőtársaknak köszönhetően mégis sikerül őt Budapestre vinnie, ahol kiderül, hogy ő az egyetlen alkalmas donor.

Megkezdődhet a versenyfutás az idővel.

Plot keywords

donor, ill

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |