sex hikaye

Molto Vivace - A Zbigniew Namyslowsky Quintet és a Nigun zenekar (Molto Vivace - A Zbigniew Namyslowsky Quintet és a Nigun zenekar)

27 min,
concert Color Hungarian

Crew

director György Czabán
  director of photography Richárd Lukács
     

Synopsis

A világhírű lengyel altszaxofonista és zeneszerző, Zbigniew Namyslowsky január 19-én lépett fel az A38 Hajó színpadán. A dzsessz varsói mestere blues, rock, valamint tradicionális lengyel, balkáni és indiai népzenei elemeket is beépít műveibe. Lemezfelvételeit saját dzsessz zenekarával, a Jazz Rockers-szel, valamint Krzysztof Komedával és a Novi Singersszel készítette. A világ bármely pontján teltház előtt ad koncerteket, hazájában pedig aktívan részt vesz a Lengyel Rádió Dzsessz Stúdiójának munkájában. Előzenekara a magyar Nigun formáció volt, amely a kelet-európai zsidóság zenei tradícióinak felelevenítésén munkálkodik. Zenéjüket az egymást kiegészítő ellentétpárok jellemzik: hagyomány és modernitás, kötött formák és improvizáció, nyugalom és feszültség találkozik a színpadon.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!