sex hikaye

Dr. Valter & The Lawbreakers (Dr. Valter & The Lawbreakers)

30 min,
music Color Hungarian

Crew

director György Sebők
     

Synopsis

A zenekar Oláh Andor szájharmonikás vezetésével, némi átalakulással 1992 óta működik. Tízéves születésnapjuk alkalmából Baján, az Idill Házban léptek fel a III. Idill Jazz Napokon. Hazánk talán legjobb akusztikus blues zenekaráról van szó, akik ezzel a koncertjükkel ünnepelték még a 100 éves bluest. Az együttes a blues eredeti gyökereitől kezdve, különböző zenei blues műfajokon keresztül, egészen a városi bluesig építi fel repertoárját, nyomon követve a tájegységek jellegzetességeit magára öltő zenei stílusok egyéni hangzásvilágát és nem utolsó sorban változatos hangszerelését. A blues együttes évente 110 koncertet ad országszerte, illetve Európa számos országában.

Zene: Csonka Valter /ének, kazoo/, Oláh Andor /szájharmonika, doromb, ritmushangszerek/, Bényei Tibor /tuba/, Gál Csaba /Boogie /gitár, ének/

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!