sex hikaye

József, a halász (József, a halász)

55 min,
educational Color Hungarian

Crew

director József Mester
  director of photography József Mester
     

Synopsis

Goa India legkisebb állama, melynek területe mindössze három és félezer négyzetkilométer. A tenger közelsége miatt a halászat nemcsak a legfontosabb ágazat errefelé, hanem a családfenntartás eszköze is. A 47 éves József, vagyis Jose Sebastian Fernandez hat iskolás lány édesapja, ezért keményen kell dolgoznia, hogy minden nap étel kerülhessen az asztalra. A napi fogás jó részét felesége a helyi halpiacon értékesíti, a maradékból pedig saját tányérjukra kerül vacsora. A halászat mellett csilit, kesudiót és rizst termesztenek, a kemény munka után pedig hálásak, hogy minden nap jóllakhatnak.
A film az ősi mesterséget, a halászatot mutatja be a világ egy olyan pontján, amelyről alig hallottunk eddig. Bepillantást nyerünk Goa lakosainak életébe, és egy helyi ételkülönlegesség, a kókusszal ízesített rizses halétel készítésébe.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!