Print

Lopott képek

feature 95 min, 35 mm
drama Color Hungarian

Crew

director József Pacskovszky
  screenwriter Zsolt Pacskovszky , József Pacskovszky
  producer Jenő Hábermann
     
  director of photography Sándor Kardos
  editor Gabriella Koncz
     
  sound engineer Ottó Oláh
  boom operator Csongor Fazekas

Cast

Péter Barnabás Tóth
  Erika Ozsda
  Hajnalka anyja Erzsi Máthé
  Bandi György Kocsis
  Hajnalka Ildikó Bánsági
  László Szacsvay
  Ottó Péter Andorai
  Teréz Rudolf
  Production company Filmart Kft.
     
     

Synopsis

Pacskovszky József a Boldogság színe után ismét több hős életén keresztül készít portrét a modern társadalomról és annak problémáiról.
A film középpontjában egy digitális kamera áll, amely kapocsként fogja össze a rövid történeteket. A 60 éves Ottó kamerájával fel akarja venni a feleségét. A forgatások során elrejtett sértődések, egymás iránti kifogások és családi titkok törnek felszínre. A kamerát azonban ellopják tőle, és egy negyvenéves Manchester United drukker kezébe kerül. A férfi a vele randizgató nőket akarja megörökíteni. Az eszköz végül csak bajt hoz rá és a kamerának hamarosan új tulajdonosa akad. A magánnyomozó Péter a kamera segítségével próbálja mások problémáit megoldani. Egy féltékeny kínai nő azzal bízza meg, hogy figyelje a férjét, mivel azt gyanítja, hogy hitvese hűtlen hozzá. A kamera vándorútja ezzel még nem ér véget.

Plot keywords

camera, secret

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |