sex hikaye

I love my pyjamas (I love my pyjamas)

10 min,
experimental Color Hungarian

Crew

director Anita Sárosi
  screenwriter Anita Sárosi
  producer András Muhi
     
  editor Anita Sárosi
     
more crew további stábtagok

Cast

Anita Sárosi
  Edit Nagy
  Willmann Salla
     

Synopsis

Az egyik mozgóképanyagon dokumentum felvételek láthatóak, amelyeket Kínában készített az alkotó az utcán éjjel-nappal pizsamában sétáló emberekről, ami ott szokás (nagyon otthonos). A másik videón három európai lány - Sárosi Anita és két társa, Nagy Edit és Salla Willmann - Shanghaiban elindul egy kollégiumból pizsamában a Bundra, a belváros szívébe.
A teljes utazást rögzítették: a buszozást, a sétálást és a végén a megérkezést a Bundra, ahol megrendelésre polaroid fotó készül a lányokról, amit minden turista tipikus emlékként készít/tet magáról ezen a helyen.
A mozgó képek a helyi sajátosságokból kiindulva, játékosan mutatnak be egy eseménysort. Az egész utazás és sétálás alatt csak néhány járókelőnek tűnik fel, hogy három fehér leányzó pizsamában sétál Shanghai belvárosában, hiszen ez ott a lehető legtermészetesebb dolog. A lányok viszont kifejezetten élvezik a helyzetet és vidáman olvadnak a környezetbe, mert pizsamában sétálni tulajdonképpen nagyon kellemes dolog.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!