Print

I love my pyjamas

10 min,
experimental Color Hungarian

Crew

director Anita Sárosi
  screenwriter Anita Sárosi
  producer András Muhi
     
  editor Anita Sárosi
  costume designer Anita Sárosi , Edit Nagy , Willmann Salla
     

Cast

Anita Sárosi
  Edit Nagy
  Willmann Salla

Synopsis

Az egyik mozgóképanyagon dokumentum felvételek láthatóak, amelyeket Kínában készített az alkotó az utcán éjjel-nappal pizsamában sétáló emberekről, ami ott szokás (nagyon otthonos). A másik videón három európai lány - Sárosi Anita és két társa, Nagy Edit és Salla Willmann - Shanghaiban elindul egy kollégiumból pizsamában a Bundra, a belváros szívébe.
A teljes utazást rögzítették: a buszozást, a sétálást és a végén a megérkezést a Bundra, ahol megrendelésre polaroid fotó készül a lányokról, amit minden turista tipikus emlékként készít/tet magáról ezen a helyen.
A mozgó képek a helyi sajátosságokból kiindulva, játékosan mutatnak be egy eseménysort. Az egész utazás és sétálás alatt csak néhány járókelőnek tűnik fel, hogy három fehér leányzó pizsamában sétál Shanghai belvárosában, hiszen ez ott a lehető legtermészetesebb dolog. A lányok viszont kifejezetten élvezik a helyzetet és vidáman olvadnak a környezetbe, mert pizsamában sétálni tulajdonképpen nagyon kellemes dolog.

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |