sex hikaye

Grillrácson (Grillrácson)

series
educational Color Hungarian

Cast

Zoltán Magos
  Zsolt Serényi
     

Synopsis

A nyár a nagy vendéglátások, házibulik, a nálunk is egyre divatosabb kerti party-k szezonja! Ezeken a baráti összejöveteleken, de gyakran már egy nyári családi ebédhez, vacsorához is egyre többször kerül elő a grillsütő. A TV Paprika új műsora a grillezés fortélyait ismerteti meg a nézőkkel: felsorolja azokat az alapanyagokat, melyeket ezzel a technikával el tudnak készíteni, bemutatja az eszközöket, a sütők és szerszámok, a kiegészítők különböző típusait, azok helyes használatát. Miközben barátaikat látják vendégül, a TV Paprika két profi séfje, Magos Zoltán és Serényi Zsolt egyszerűbb és kevésbé ismert recepteket mutat be a nézőknek, így kezdő és profi grillmesterek egyaránt találhatnak maguknak újdonságokat.
Szó lesz a tűzgyújtásról, a megfelelő parázs előállításáról és táplálásáról, a sütési időkről, az alapanyagok elkészítés szerinti csoportosításáról, de egy profi mixer bort és pálinkát is ajánl az ételekhez. Sőt, azoknak sem kell elkeserednie, akik csak lakásban vagy balkonon tudnak nekifogni a grillezésnek: találékony séfjeink erre is mutatnak ötleteket!

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!