sex hikaye

Molto Vivace - Marcin and Bartolomiej Oles Feat. Theo Jörgensmann (Molto Vivace - Marcin and Bartolomiej Oles Feat. Theo Jörgensmann)

26 min,
concert Color Hungarian

Synopsis

Zenéjük első hallásra a késői swingből táplálkozó, az Ornette Colemani hagyományokat méltó módon folytató, a free-jazz felé kacsingató feszes, lendületes kortárs jazz-zene. Ám ahogy előrehaladnak a dalok, egyre inkább az az érzésünk támad, hogy egy nagyon finoman kimunkált, visszafogottan humorizáló, nagyon érzékeny szövetű és magas színvonalú mai jazz-zel állunk szemben. A szerzemények kiválóan kimunkáltak, a szólók minden hangja átgondolt, a zenészek összjátéka hihetetlen precizitással összeillesztett, majd lassan beszüremlenek a 60-as, 70-es évek nagy avantgárd-jazz slágereinek a foszlányai, hogy végül egy valódi feldolgozással, Dave Holland legendás Conference of the Birds (1973) átiratával adják meg saját posztmodern verziójukat arra, hogy mi is ma szerintük a jazz.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!