sex hikaye

Pezsgő sztori (Pezsgő sztori)

series
educational Color Hungarian

Cast

Tamás Pethő
     

Synopsis

Létezik egy különleges ital, amelyet nem iszunk akármelyik nap, amelyet tartogatunk, néha évekig, méghozzá különleges alkalmakra, születésnapra, szilveszterre, keresztelőre, romantikus vacsorára. Egy ital, amely drága és elegáns, és pukkan, ha kinyitjuk... és amely pezseg, mint az élet. Kíváncsiak a sztorijára? Elmeséljük Önöknek.
A TV Paprika új sorozata most alaposan bemutatja e kedvelt, mégis titokzatos italt. A nézők megismerhetik a pezsgő kialakulásának, "feltalálásának" történetét, a gyártás folyamatát és trükkjeit. Szó lesz a pezsgő fajtáiról, minőségi jellemzőiről, a helyes tárolási és palackozási eljárásokról. Ellátogatunk pincészetekbe, gyárakba, és találkozunk e nemes ital készítőivel is, de szó lesz a pezsgőfogyasztás kultúrájáról, hagyományairól, és a pezsgő gasztronómiai kapcsolatáról is.
... és ez még mindig nem minden! Pethő Tamás, a TV Paprika mixere és a műsor házigazdája pezsgő alapú koktélokat, italokat kever, hogy minden érzékükkel élvezhessék a TV Paprika pezsgő(s) sztoriját!

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!