sex hikaye

Hubara, Hubara - Solymászat pakisztánban (Hubara, Hubara - Solymászat pakisztánban)

24 min,
educational Color Hungarian

Crew

director Péter Herdlicska
  director of photography Zsolt Marcell Tóth
     

Synopsis

Ázsia középső része még ma is a talányok és a titokzatosság vidéke, ahonnan csak egyszer-kétszer kapunk üzeneteket a média révén évente, holott az itt élő emberek urai a természetnek - de nem uralni akarják. Lovak, juhok, sólymok - mind az ember barátai és társai - a túlélésben.

"Védjük a környezetünket, mert része egységet alkotó országunknak, történelmünknek, örökségünknek. Földön és tengeren ősapáink éltek és túléltek ebben a környezetben. Képesek voltak rá, mert felismerték jelentőségét a megőrzésnek, csak annyit elvenni, amennyire szükség van az élethez, megőrizni azt a következő generációk számára." Őfelsége Sejk Zayed Bin Sultan Al Nahyan - 2003. januárjában az Emírátusok (U.A.E.) beli Sheikh Mubarak Bin Mohammed Al Nahyan és fia Sheikh Nahyan Bin Mubarak Al Nahyan meghívására a C.I.C.(International Council for Game and Wildlife Conservation) elnöke, Dieter Schramm és munkatársa Horst Niesters, valamint az őket kisérő filmesek résztvettek egy tradícionális arab solymászaton a pakisztáni Cholestan-sivatagban. A film ennek az utazásnak a főbb állomásait, valamint a houbarára (túzok) történő solymászatnak a természetre és a közép-keleten élő emberekre gyakorolt hatását mutatja be a fenttartható használat szellemében.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!