sex hikaye

Született lúzer (Született lúzer)

series
comedy Color Hungarian

Crew

director György Pálfi , Gábor Fischer , Márton Szirmai , Dániel Erdélyi , Márton Vécsei , Péter Bartos , Barnabás Tóth
  screenwriter Balázs Lovas , Gábor Krigler , Bálint Hegedűs
  producer Gergely Fodor , Péter Gál , Judit Minda
     
  director of photography Ábris Gosztola , György Réder , Márton Miklauzic
  editor Krizsanics Antonin , Katalin Juhász
     
  music Kálmán Weichinger
     

Cast

Klara Hleb Andrea Söptei
  Antal Nagy
  Victor Bálint Haraszti
  Nicolai Bálint Péntek
  Jacek Dénes Kósa
     
more cast további szereplők
  Production company Budapest Film Produkciós Kft.
  animal rental AnimalCasting
     
     

Synopsis

Ki ne hallott volna már a Darwin-díjról, melyet több, mint tíz éve alapított meg néhány pihent agyú fiatal. A "díjat" azoknak ítélik oda az interneten, akik utolsó cselekedetükkel igazolták Charles Darwin evolúciós elméletét, amely szerint az ember bizony a majomtól származik. A legkülönbözőbb, de mindenképpen abszurd halált halt szerencsétlenek a díj alapítói szerint azért érdemelték ki a poszthumusz elismerést, mert életük legtöbbször indirekt feláldozásával segítenek megőrizni az emberiség hasznos genetikai állományát. Halálukkal ugyanis hozzájárulnak az emberi faj hosszú távú túlélési esélyeinek javításához, azáltal, hogy megszűntetik saját génállományuk terjedésének veszélyét.

A való életben is előfordulhat, hogy az egyébként évekig teljesen normálisan, a civilizáció elvárásainak megfelelő életmódot folytató egyén egyszer csak érthetetlen módon felrúgja a társadalmi normákat és az ösztönei által vezérelve bődületes dolgot tesz. Hülyeséget. Halálos hülyeséget. Ostoba és értelmetlen halálok ezek, melyekből azonban kellő iróniával szemlélve akár okulhatunk is.

A sorozatban megismerhetjük az alföldi tanyavilág alkoholista munkanélkülijét, de a lökött fiatalok sorába beáll egy ijesztgető-művész, két fanatikus death metal rajongó és három egymással versengő tini is. Felbukkan egy titkosügynök, egy paranoiás vegyészmérnök, de a dán miniszter-jelölt és egy közutálatnak örvendő öreg képviselő is bizonyítja: mindegy hány éves vagy, mivel foglalkozol, a hülyeség bárkit bármikor a vesztébe sodorhat.


pictures
No picture
Video
No video

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!