sex hikaye

All In (All In)

series
educational Color Hungarian

Cast

Judit Liebhaber
  Qiang Wang
     

Synopsis

Az All In egy olyan étterem neve, amely egyelőre még csak két vállalkozó kedvű televíziós személyiség fejében létezik. Egyikőjük Liebhaber Judit, a Filmmúzeum televízió háziasszonya, és volt szupermodell, a másik Wang Qiang, a TV Paprika műsoraiból jól ismert kínai szakács. Tervük, hogy egy olyan éttermet hozzanak létre, amely hídként működik az ázsiai és a világ egyéb konyhaművészetei között.
Kóstoltak már zöld papayával körített fürjet mézes szójaszósz mártásban? Vagy ördöghalat pármai sonkában, krumplisalátával? Aki kíváncsi e finomságokra, az kipróbálhatja a TV Paprika sorozatának segítségével!
A sorozatban végigkísérhetjük, miként tervezik meg az "All In" dizájnját, megismerkedünk az ázsiai konyha fűszereivel és alapelemeivel, megtudjuk, honnan érdemes beszerezni a hozzávalókat, és nem utolsó sorban arra is fény derül, hogyan kell összeállítani egy változatos, mégis harmonikus menüt. Wang elárulja, hogy milyen a jó séf, és mi kell egy jól működő konyhai csapathoz, mi mindenre kell odafigyelni a belső tér megtervezésekor, és azt is, hogyan fest egy igazi kínai teaszertartás. Miközben a legmegfelelőbb ingatlant keresik és más éttermekbe kalandoznak tapasztalatszerzés céljából, természetesen arra is jut idejük, hogy a tervezett menüt "lefőzzék", és az eredményt barátaik és családjuk segítségével ellenőrizzék.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!