sex hikaye

Daniela (Daniela)

series
educational Color Hungarian

Cast

Hernandez Daniela
     

Synopsis

Daniela Hernandez Mexibóban született, költő és író édesapja hazájában elismert művész, ám magyar édesanyja révén nem szakadt el teljesen gyökereitől. Táncművészként ismerte meg őt a nagyvilág, ám azt már kevesen tudják róla, hogy a vendégszeretetéről méltán híres szülői házban édesanyjával, és nagyrészt tőle - örömmel sajátította el e közép-amerikai ország konyhai fortélyait, legendás ételeinek elkészítését.
Szerencsénkre Daniela most magyarországi tánciskolájában oktat, így lehetőségünk nyílik arra, hogy elragadó, temperamentumos személyén keresztül a nem kevésbé temperamentumos mexikói ételek elkészítésével is megismerkedhessünk. De bizony, van étel a quesadillán, enchiládán, tacón és a tortillán túl is! A műsorban a tüzes ritmusok mellett nem csak az ételek elkészítésébe, hanem az étkezésekhez kapcsolódó hagyományokba is bepillantást nyerhetünk, megismerhetünk népszokásokat, ünnepeket egyaránt.

Olé!

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!