Print

Adjuk meg a módját!

series
educational Color Hungarian

Synopsis

Valljuk be, az emberek túlnyomó többsége, hacsak nem forog előkelő, arisztokrata körökben, bizony megtorpan, ha egy olyan teríték elé ültetik le, ahol a tányérja mellett 2 vagy 3 villa és - uram bocsá' - még annál is több kés sorakozik. És vajon hány ember tudna százszázalékos biztonsággal megkülönböztetni egy fehérborospoharat a vörösborostól, egy konyakost a whiskey-stől? A TV Paprika sorozata ebben nyújt segítséget.
A műsor az asztalra kerülő tárgyakat veszi sorra, a terítőket, tányérokat, poharakat, evőeszközöket, tálakat, szalvétákat, díszítéseket. Protokoll, étkezési kultúra attól kezdve, hogy ki lép be először az ajtón, egészen addig, hogy ki nyitja ki a távozó vendég előtt az ajtót. Liebhaber Judit és Serényi Zsolt segítségével nemcsak a tálalásról és a terítékekről tudunk meg többet, de végre valahára megtanulhatjuk, hogy kell szabályosan feldarabolni egy sült csirkét anélkül, hogy szétforgácsolnánk, és hogyan kell a halkést tökéletesen használni maszatolás helyett. Tartson velünk, adjuk meg minden étkezésnek a módját együtt!

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |