sex hikaye

Írország (Írország)

54 min,
travel Color Hungarian

Crew

director Péter Meronka
     

Synopsis

Dublinban gyönyörűek a György-korabeli régi házak, impozáns a Trinity College és a katedrális, lenyűgöző a tűnek nevezett hatalmas oszlop az O'Connor út végén, bár az ír fővárosról a legtöbb embernek mégis a kocsmák jutnak eszébe, meg persze a híres Guiness sör.
Észak-Írország fővárosában, Belfastban, a szép városházán, a ferde tornyon és a parlament impozáns épületén kívül megnézhetjük a katolikus negyedet is, amely a protenstánsok és a katolikusok közti hosszú, súlyos harcról tanúskodik. A gyönyörű zöld sziget atlanti-óceáni partján találjuk az Óriás lépcsője nevű híres természeti képződményt, amelyhez számos legenda kapcsolódik.
Észak-Írországban meglátogatjuk még Derry városát, majd immár Írország területén, Sligo-ban állunk meg. Itt elsősorban a számtalan apró tóval tarkított szinte érintetlen táj az, ami lenyűgözi az erre járót. Felkeressük az osztrigájáról híres Galway-t, a Miher-sziklákat, a Bunratty skanzent, Killarney Nemzeti Parkot is, de amit senkinek sem tanácsos kihagyni, az Midleton, a híres Jameson whisky hazája.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!