sex hikaye

Pártfogók és pártfogoltak (Pártfogók és pártfogoltak)

documentary 52 min, video
educational Color Hungarian

Crew

director Éva Bicskei
  producer Péter Móczán
  director of photography Gábor Halász
     
  editor Arthur Kulcsár
     
  Production company EPS Produkciós Iroda
     
     

Synopsis

Angyal Pál kezdeményezése nyomán idén 100 éve jött létre a fiatalokat segítő patronáló rendszer. Az Európai Unióban a fegyintézeti büntetés - végrehajtás helyett egyre inkább a pártfogói felügyeletet alkalmazzák, elsősorban a fiatal elítéltekkel szemben. A film a pártfogókat és a pártfogoltakat mutatja be nem a paragrafusok, hanem az elkötelezettség mentén.

Ma is kevesen tudják, hogy van a büntetés-végrehajtásnak egy olyan szervezete, amelynek tagjai egyszerre pedagógusok, pszichológusok vagy éppen "pótszülők". Arra hivatottak, hogy megmentsék a vesztükbe rohanó fiatalokat a börtöntől, a végleges lecsúszástól, hogy minden lehetséges eszközzel visszavezessék őket a tisztességesen boldogulók világába. A film a pártfogók és pártfogoltak mindennapjait meglesve a fiatalkorú bűnelkövetés miértjeire keresi a választ.


Plot keywords

parole officer, prison
pictures
No picture

Related articles
Videos
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!