sex hikaye

Csokonai Vitéz Mihály: Az özvegy Karnyóné s két szeleburdiak (Csokonai Vitéz Mihály: Az özvegy Karnyóné s két szeleburdiak)

134 min,
theatre play Color Hungarian

Crew

director Attila Vidnyánszky , Lajos Székely
  writer Vitéz Mihály Csokonai
     

Cast

Lipittlotty András Kacsur
  Kuruzs Attila Kristán
  Lipptopp József Rácz
  Karnyó József Varga
  Boris Melinda Orosz
     
more cast további szereplők

Synopsis

Csokonai Vitéz Mihály sokat játszott és sokféleképpen feldolgozott művét Vidnyánszky Attila A méla Tempefői, azaz: az is bolond, aki poétává lesz Magyarországban című darabjának, valamint más írásainak, így A csókok, Melyik a legjobb csók? és a Cultura című vígjátékának felhasználásával alkalmazta színpadra. A groteszk lehetőségeit a végletekig feszítő, sőt már-már az abszurd jegyeit is magán viselő anyag a felhőtlen szórakoztatáson túl kíméletlen szatírával közelít nagyon is élő, mindig aktuális emberi, társadalmi problémákhoz. "Csokonait igazán saját szerzőnknek érezzük - vallja a rendező - hiszen már volt egy sikeres munkánk a Dorottya című vígeposzának színpadra vitele kapcsán, amelyet majd százszor játszottunk, bejárva vele több Európai országot, és ezzel az előadásunkkal vettünk részt a III. Színházi Olimpián, 2001 legnagyobb világszínházi eseményén is Moszkvában".

A színházi előadást Vidnyánszky Attila rendezte.

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!