sex hikaye

After Crying Live (After Crying Live)

concert Color Hungarian

Crew

director György Sebők
  director of photography Zoltán Tóth , Attila Balázs , Attila Turbék , Balázs Krauth
     

Synopsis

A húszas éveibe lépett After Crying zenekar és alkotóműhely munkássága egyedülálló a hazai palettán, s a nemzetközi mezőnyben is ritkaságszámba megy. Klasszikusan képzett alkotóinak művészi célkitűzése, hogy olyan alkotásokat hozzanak létre, amelyek a mai zenei köznyelv elemeit használják, tehát sokak számára érthetőek, és képesek komoly témákról mély tartalmat magas művészi igénnyel megfogalmazni. Egyfajta "korszerű komolyzene" ez, amely egyszerre kíván saját kora közönségének és az örökkévalóságnak szólni. A hangszerpark koncertváltozatban a klasszikus hangszerektől (cselló, trombita, zongora) a rockzene standard hangszerein keresztül a modern elektronikai eszközök használatáig terjed.

A zenekar tagjai: Bátky-Valentin Zoltán (ének), Egervári Gábor (szövegek, fuvola), Görgényi Tamás (dramaturgia, szövegek), Lengyel Zoltán (zongora, szintetizátor), Madai Zsolt (dobok, cintányérok), Pejtsik Péter (cselló, basszusgitár), Torma Ferenc (gitár, szintetizátor), Winkler Balázs (trombita, szintetizátor).

pictures
No picture
Video
No video

Links

Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!