Print

Papírkutyák

92 min,
comedy Color Hungarian

Crew

director Bence Gyöngyössy
  screenwriter Gergely Litkai
  producer Barna Kabay
     
  director of photography Tamás Sas
  music Gábor Berkes
     

Cast

Tolvaj 2 András Szőke
  Lili Boglárka Varga
  Amanda Gerda Pikali
  Darab Géza Vaskó
  Pista István Hajdu
  Zárzorró József Szarvas
  Trolibusz Károly Gesztesi
  Jozsó Molnár Péter Kálloy
  Olivér Norbert Növényi
  Csumpi Péter Scherer
  Erika néni Piroska Molnár
  Tolvaj 1 Sándor Badár
  Kuplung Zoltán Mucsi
  animal rental AnimalCasting
     
     

Synopsis

Kuplung és Csumpi a két kisstílű de nagyon kreatív megélhetési bűnöző Kárpátaljáról került Magyarországra. A legváltozatosabb munkákból próbálnak általában kevesebb sikerrel megélni? Most éppen előzetes letartóztatásba kerülnek, bár nem azért, amit valójában elkövettek.
Egy három személyes cellában helyezik el őket, ahol cellatársuk két méter és százötven kiló színhús - név szerint: Darab. Itt indul a történet, amelynek során főhőseink a cellatársnak felidézik az általuk elkövetett tökéletlen bűncselekmény részleteit.
A "nagy ötlet" - a Pénzmegsemmisítő Raktár kirablása - szervezéséhez Kuplung és Csumpi minden kapcsolatukat felhasználták, és természetesen újakra is szert tettek. Rajtuk kívül Trolibusz, Jozsó, Zárzorró, és Pisti vett részt a bűntettben, és persze a romantikus szál sem maradhat ki a történetből, főhőseink egyike gyengéd érzelmeket táplál a banda egyetlen női tagja, Amanda, a guminő irányában. A véletlennek köszönhetően azonban nem ő, hanem barátja kerül közelebbi viszonyba az asszonnyal.


Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |