sex hikaye

Nem vagyok a barátod (Nem vagyok a barátod)

feature 100 min, video
comedy , drama Color Hungarian

Crew

director György Pálfi
  co-director Attila Réthly , Zsófia Ruttkay
  screenwriter Zsófia Ruttkay , György Pálfi , Attila Réthly
     
  producer Gábor Váradi , Péter Miskolczi
  director of photography István Dala
     
  editor Réka Lemhényi
     

Cast

Corbisier Kim
  Jimmy Csaba Czene
  Csaba Gosztonyi
  Eszter Tóth
  Gyöngyvér Országh
     
more cast további szereplők
  Production company Eurofilm Stúdió
  Film finance Concorde Film Alap
     
  Release date Thursday, 05 February 2009
     

Synopsis

Sára szereti Márkot. Gyerekük lesz. Márk is szereti Sárát - a maga módján. Márk szereti Sophie-t is. Sophie is szereti Márkot. De Sophie nem szereti, ha átverik. Inkább azt szereti, ha kényeztetik. És András szereti kényeztetni Sophie-t...

A "Nem vagyok a barátod" improvizációs film. Nem csupán a kilenc amatőr szereplő, hanem az operatőr, a rendező és a "forgatókönyvírók" részéről is. A történet percről percre, a szereplők ötletei és reakciói nyomán alakult, és mindössze húsz forgatási nap alatt fejlődött azzá, amit a közönség láthat. A történetnél azonban talán fontosabb a világ, amely elénk tárul: egy szelet Budapest 2008. januárjából. És még inkább a felismerés, hogy akikkel együtt utazunk nap mint nap a villamoson, vagy a metrón, akikkel együtt állunk sorban a közértben, vagy együtt ülünk egy moziteremben, ők is ugyanolyan emberek, mint mi vagyunk. Egy kicsit jók, egy kicsit rosszak, de mindenképpen végtelenül izgalmasak és - a maguk módján - szerethetők.

Plot keywords

improvization, love

Links

IMDb
Port.hu
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!