sex hikaye

Sándor Csukás

 

director of photography, screenwriter, director, co-director

Filmography

director of photography
 
2015 Az éjszakám a nappalod
2014 Búcsú
2013 End
2012 Valaki vacsorára
2010 Az utolsó kép
A titkos szám
Zimmer Feri 2.
A hatalom cinizmusa I-II. - Papp Lajos professzor szív-útja 1992-2010.
Birthday
2009 Ki/Be Tawaret
Made in Hungaria
Igazából apa
2008 Casting minden
Otthonod a kávéház
Afrika közel van - Lilla naplójából
2007 Tavasz, nyár, ősz
Balladák könyve
Vagyok, aki vagyok
2006 Aki szétosztotta önmagát
2005 Ólomálom
Ecseri tekercsek - filmfelvételek az 1956-os forradalom napjaiból
Csendre csend, csendre hang
Sosztakovics és a Lady
639. Baba
2004 Le a fejjel!
Nem történik semmi
Eszmélet után - Elégia József Attiláról
Egy, kettő, három, négy... Dés
Tündér Lala
Gázláng
2003 Dés
Rekonstrukció
Virtuóz varázs
Jocó
2002 Nemzedékek egymás közt
A pofon
Partik népe
Ah! Ascher! - Gondoltad volna valaha...?
Tropical Transform Quintet: A szivárvány alatt
A flaszter népe - Szülőfalum, Budapest
2001 A kanyaron túl
Naplegenda
Millenáris Teátrum - Tolcsvay László-koncert
A Csík Zenekar
Tabányi Mihály és vendégei
Millenáris Teátrum - Tabányi Mihály és vendégei
Mert szabad vagyok
2000 A Hold túlsó oldalán
Karácsonyi varázslat
Sihedernyi koromban
1999 Ez volt a divat, ez lett a divat
1998 Áldott állapot
Elszállt egy hajó a szélben
Mucius
Veszélyes vidék
Tükröződések
Marinka
1997 A senki szigete
Böske
Körúti esték
Ránk bízott örökség
1996 Szelídek
A népművészet örökösei
Szökés a nagy árvíz idején
Három temetés
Honfoglalás
Úton a halállal
"Megbocsáthatatlanul szeretem a földet..."
Vörös tangó I-VIII.
1995 Fantom ász
1994 Parasztrondó
1993 Arckép sötét háttérrel
Szökevény
Magyar töredék
1992 Árnyékszázad
1989 Emlékezés az emberre
1987 A szárnyas ügynök
János és Viola
Szeress most!
Előre mind, aki költő...! - 1956
Ami igaz, az igaz
Moliere: A fösvény
Fekete krónika
Urs Widmer: Top Dogs
Csokonai: Dorottya
Életre kelt könyvek
Húsvét szent Tavasza
Jonás Tamás: Jézus Csernelyben
Magyar elsők
Rufusz portfólio
A Trio Midnight hangversenye
Kolibri-fészek
Kolozsvári operamesék
Meséről mesére, kockáról kockára
A pince
screenwriter
 
2006 Aki szétosztotta önmagát
2002 Szülőfalum Budapest
1992 Haláljog
director
 
2010 Birthday
2008 Otthonod a kávéház
2003 A porond
co-director
 
2013 End

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

awards

2006 Bucharest DaKINO International Short Film Festival : Best Cinematographer

 

Credited with

György Molnár - director  (12)
Zsolt Balogh - director  (10)
András György Dési - director  (8)
Rita Dévényi - set designer  (8)
Gábor Móray - director  (7)
István Jelenczki - director  (7)
Zoltán Czigány - director  (6)
András Kisfaludy - director  (5)
Katalin Oláh - producer  (5)
Péter Scherer - actor  (5)
Credited with more további közös

Genres

adaptation family drama black comedy fiction film etude children educational short film concert crime portrait romantic sci-fi theatre play dance historical comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu