sex hikaye

Kálmán Mikszáth

 

writer, director

Filmography

writer
 
2010 Éji séták és éji alakok
1995 A körtvélyesi csíny
1986 Akli Miklós
1984 Különös házasság
1980 A Sipsirica
1976 Beszterce ostroma
Kísértet Lublón
Hungária Kávéház
1971 A fekete város
1969 A beszélő köntös
1964 Az én kortársaim II.
Mit csinált felséged 3-tól 5-ig?
Az én kortársaim I.
1960 A Noszty fiú esete Tóth Marival
1958 Szent Péter esernyője
1951 Különös házasság
1948 Beszterce ostroma
1943 Egy fiúnak a fele
1941 A beszélő köntös
Dzsentrifészek
1938 A Noszty fiú esete Tóth Marival
1935 Szent Péter esernyője
1932 A vén gazember
director
 
2001 Magyar várak legendái

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Antal Páger - actor  (4)
Gyula Benkő - actor  (4)
Barnabás Hegyi - director of photography  (3)
Éva Zsurzs - director  (3)
Ferenc Bessenyei - actor  (3)
Ferenc Kállai - actor  (3)
Ildikó Pécsi - actor  (3)
István Egri - actor  (3)
István Eiben - director of photography  (3)
Károly Kovács - actor  (3)

Genres

adaptation drama educational historical comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu