sex hikaye

Géza Berki

 

music

Filmography

music
 
1979 Élve vagy halva
1978 Vidor Miklós: Székács a köbön
1977 K.O.
Két pisztolylövés
1976 A királylány zsámolya
1975 Utánam, srácok!
Ballagó idő
1974 Szép maszkok
1973 Makra
1969 Krebsz, az Isten
VII. Olivér
1966 Sikátor
1965 Tilos a szerelem
1964 Négy lány egy udvarban
1962 Csudapest
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tamás Rényi - director  (9)
Dezső Garas - actor  (6)
Gábor Koncz - actor  (5)
Tamás Fejér - director  (4)
Ákos Kertész - screenwriter  (3)
István Dégi - actor  (3)
Jácint Juhász - actor  (3)
Mari Törőcsik - actor  (3)
Sándor Boronkay - editor  (3)

Genres

drama children adventure comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu