Print

József Böjte

 

director, producer, screenwriter

Filmography

director
 
2011 Freskófalu legendája - Bódvalenke 2009-2011
2009 A szürrealizmus esperese
2004 Hova vigyelek?
2001 Lagzi
1999 Honvédcsaták
Árvíz 1998
Magyarország Európa szívében
1998 Magyar ünnep 1848
Magyarok a világ csataterein
1996 Zöld az erdő, zöld a hegy is, a szerencse jön is megy is...
Ezredév I-III.
Íme hát...
1994 Én, László király
Őrizzük, védjük
Szabadon
Magyar dillemák
Magyarország tájai
Esélythozó ember
Katonafilm-fesztivál
Lúdas Matyi
Debreceni Katonazenekari Fesztivál
Az európai katonák között
Kövek üzenete
A feladat
A nyitás alapítványa
1993 A szél és a víz szerelmesei
Taszár 1992
Kard helyett pennával
Repülös veteránok
A levegő lovagjai
Léggömb a kastélyablakból
Magyarország
Nemzetközi légiparádé
1992 A helység kalapácsa
Európai katonák között: a belga haditengerészek
Erdély harangjai
Tiszt, tisztség, tisztesség
Antigoné
Debreceni Katonazenekari Fesztivál
A nagy folyó mentén
1991 Bánffyhunyadi passió
Vendégségben a tündérkertben
Mátyás királyról legendák nélkül
Erdély egymásra szakadt századai
Légi balett
Debreceni Nemzetközi Katonazenekari Fesztivál
Zalkásokkal görög és török földön
Taszári repülősnap
Fejedelem a változó Európában
Férfiének
Emlékmű töredékekből
1989 "Fegyvert, s vitézt énekelek"
1988 "Kizáró ok..."
Mit akar ez az ember
Vigyél magaddal...
Tehetségek mundérban
Irányított szabadidő több ülésben
1987 Én is építettem...
Mozdulj! Gyerünk!
Produkcióóóó
1986 Elég jó vagyok
Emberhez méltó
1985 Repülős fiókák
Sensei
Fekete gyöngyök
Hungaria, Európa rejtett kincse
producer
 
1996 Íme hát...
Zöld az erdő, zöld a hegy is, a szerencse jön is megy is...
Temetetlen holtak
screenwriter
 
2009 A szürrealizmus esperese
Fekete gyöngyök

 

Credited with

Nyika Jancsó - director of photography  
István Kozma - director of photography  
Miklós Jancsó - director  
Miklós Gurbán - director of photography  
Péter Vékás - director of photography  
Péter Jankura - director of photography  
Zsuzsa Csákány - editor  
Balázs Báder - editor  
Balázs Márton - director of photography  
Csaba Forgó - production manager  
Ferenc Novák - choreographer  
István Dékány - director  
János Kende - director of photography  
János Kőbányai - screenwriter  
Jolán Foltin - choreographer  
Mihály Fazekas - writer  
Róbert Kis - director of photography  
Róbert Kiss - director of photography  
Tamás Nyerges - director of photography  

Genres

family educational portrait dance music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |