sex hikaye

György Farkas

 

director, director of photography, editor, screenwriter, creator

Filmography

director
 
2009 Máramaros
2004 Harmadnapi győzedelem
Csángómese
2003 Rendtartó székelyek
Mesél a fény
A román fejedelem magyar festője
A vártemplom papja
2002 Kisbaconi elégia
Nagy kerek erdő
2001 Domokos Pál Péter
Az ébredő Énlaka
Egy kémfőnök becsülete
Történetek a Kárpát-medencéből
2000 Tokaj
Magyar utas
1999 Bábemlék
1997 A cigányokat nem lehet kisorsolni
Önkéntesen önkéntes
Mert elvittem a keresztet
Mindig mindenhol - Csipkeverő lányok
1996 Üvegfúvók
Beszélgetés Lexi bácsival
Valaki mondja meg
Megnyílik az új Nemzeti Színház
Leányálom
Az utolsó magyar
Honfoglalás muzsikával
Egy menekült hazaszeretete
Egy kastély anatómiája
Psalmus Humanus
A kémfőnök becsülete
Uz Bence nyomdokain Székelyvarságon
Apáca
director of photography
 
2007 "Egészen az Úr Jézusé lenni"
Natúr úr kalandjai
2006 Megúsztuk!
Magyar évad Berlinben
2003 Mesél a fény
2001 Egy kémfőnök becsülete
1999 Bábemlék
1997 Mindig mindenhol - Csipkeverő lányok
Cím nélkül
A cigányokat nem lehet kisorsolni
Mert elvittem a keresztet
1996 Valaki mondja meg
Üvegfúvók
A kémfőnök becsülete
editor
 
1997 Mert elvittem a keresztet
Mindig mindenhol - Csipkeverő lányok
Önkéntesen önkéntes
screenwriter
 
2002 Kisbaconi elégia
creator
 
1999 Indiai táncok

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

István Dakó - director of photography  (5)
Zsigmond Erdős - director of photography  (5)
Melinda Gálfi - director  (4)
Gábor Kiss - director of photography  (3)
András Sipos - director  (2)
Szabó Imre M. - director  (2)
Ágnes Bartha - director of photography  (1)
Ágnes Makó - director  (1)
Anikó Nagy - news-editor  (1)
Attila János Nagy - director of photography  (1)

Genres

film etude educational experimental portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu