sex hikaye

Kiss Attila Seprődi

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
2005 Fischer István helyszínei
2003 Nagyanyáink feredői
Apám tánca
2002 Beke György író, szociográfus
Operett
Haldokló emlékezet
25 éves a Kolozsvári Táncház
2001 Toró Tibor atomfizikus
2000 Székely Ifjak Társasága '56
1999 A Gymnasiom
Árnyékban
Magyarok Bukur városában
1997 Színészportrék
1996 Tárgyak emlékezete
Tálentum
Nagyanyáink feredője
In memoriam Seprődi János
Taub János
Csíky András
Kő Pál
50 éves a Temesvári Csiky Gergely Színház
Dorian Ica
screenwriter
 
2005 Fischer István helyszínei
2002 Operett
1999 A Gymnasiom
Árnyékban
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

film etude educational portrait satire
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu