sex hikaye

Zoltán Zsupos

 

director, news-editor, screenwriter, director of photography

Filmography

director
 
2007 Magyarországtól Portugáliáig
2006 A nemzet levéltárának kincsei
A Keresztény Múzeum Kincsei
2005 Hell Miksa: Magyarország a honfoglalás korában
Zsámboky János: Magyarország térképe
Az Agathias-corvina
2003 A nemzet könyvtárának kincsei
2002 A nemzet könyvtára
2001 Az ősemberek
Műemlékvédelem Felvidéken
Régészet - A nagyszentmiklósi kincs
Madeira
Párizs varázsa
2000 A Szent Korona kálváriája
A magyar koronázási jelvények
1999 Barangolások Portugáliában
1998 A honfoglaló és Árpád-kori magyarság egészsége és betegségei
1997 Barangolások Ausztriában
Üzen a XVIII. század
Barangolások Krétán
Advent Bécsben
Barangolások Írországban
Barangolások Svájcban és Németországban
1996 László Gyula a honfoglaló magyarokról
1995 Kárpát-medencei leletek a British Museumban
A British Múzeum Alexander Berhier-Delagarge gyűjteménye
Franeker műemlékei
A nemzet könyvtárának kincsei - Zeneműtár
150 éves a Károli Gáspár Református Egyetem
Luigi Fernando Marsigli: Selmecbányai bányák látképe
Georgius Trapezuntius: Rhetorica
Budapest naptár, 1848.
A csillagok nyomában
Képes Krónika
Oklevelek a Magyar Országos Levéltárból
A Pest-Vác vasútvonal
A nemzet könyvtárának kincsei - Hortus Sanitatis
Pecsétek a középkori Magyarországon
Ransanus - Corvina
A Kossuth-emigráció nyomában Törökországban
Hieronymus - Corvina
Georgievics Bertalan könyve a törökök szokásairól...
Magyarok Quedlinburgban
Wass Imre: Az Aggteleki-barlang térképe
Tálentum
Egykorú tudósítás a mohácsi csatáról
Tabula - Hungariae
Festetics-kódex
John Speed: Magyarország
Magyar diákok a Németalföldön
A tudomány kincsesháza (2002.12.27.)
Műemlékvédelem Erdélyben
Georgievics Bertalan könyve a török szokásairól és a keresztény foglyok életéről
Pécsi Missale
Kéziratos térképek a Magyar Országos Levéltárban
A Santo Stefano Rotondo bazilika
Izland térképe
Az állati és emberi viselkedés professzora: Csányi Vilmos
Pozsonyi Missale
news-editor
 
2004 A Habsburgok és Magyarország
Mátyás kori emlékek és műtárgyak Ausztriában
2003 Medicik és magyarok
Párhuzamos életutak
2001 Párizs varázsa
Firenze és Magyarország
Pecsétek a középkori Magyarországon
screenwriter
 
2006 A Keresztény Múzeum Kincsei
2005 Róma pápái és a magyarok
2003 Párhuzamos életutak
Ezer év ezernyi emlék
A tudomány kincsesháza (2002.12.27.)
director of photography
 
Europica Varietas

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Tamás Borbás - director of photography  (26)
Gábor Váradi - director of photography  (18)
Tibor Mencseli - director of photography  (12)
Pál Erdőss - director  (8)
István Gelencsér - director of photography  (6)
Rezső Wonke - director of photography  (2)
Tibor Bucsek - director of photography  (2)
Ágnes Szigeti - music  (1)
Ákos Bagi - director of photography  (1)
András Kőrösi - director of photography  (1)

Genres

educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu