sex hikaye

Miklós Herczenik

 

director of photography, director, screenwriter

Filmography

director of photography
 
1984 Az élet muzsikája - Kálmán Imre
1982 Bukósisakban
1977 Dóra jelenti
1973 Ki van a tojásban?
1971 Nyulak a ruhatárban
1970 Gyula vitéz télen-nyáron
1969 Az idő ablakai
A beszélő köntös
Krebsz, az Isten
1968 A Hamis Izabella
Mi lesz veled Eszterke?
1967 Keresztelő
1965 Zöldár
1963 Meztelen diplomata
Tücsök
1962 Isten őszi csillaga
1961 Az ígéret földje
Mindenki ártatlan?
1959 Gyalog a mennyországba
director
 
1976 Emlékeink Kiliánról
screenwriter
 
1976 Emlékeink Kiliánról
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama crime propaganda sci-fi satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu