sex hikaye

Mihály Hárs

 

director, dramaturg, screenwriter

Filmography

director
 
1991 Walzer
1987 Kavicsszerkezet a betonban
1986 Amíg egy vidrából Lutra lett
Lutra
1984 Ősborókás Dél-Magyarországon
Precíziós öntés
1983 Marás
Számjegyvezérlésű esztergagépek
1982 Konverteres acélgyártás
Különös rokonság
Szerszámkészítés műanyagok frőccsőntéséhez
Élő és holt kincsek
1981 A budapesti állatkert
Folyamatos működésű szállítógépek
Magyar vadászat '81
Történet a görényről
Szikraforgácsolás
1980 A Duna tükrében és Bácskában
Több bekezdésű menetek esztergálása
Tavasztól tavaszig
A tűzifaminőségű cserfa korszerű hasznosítása
Erdők, esztendők
1979 Leszúrás és beszúrás az esztergán
Őserdő, ősforrás
1978 Idomesztergályozás
A termőföldművelés új gépei
A hörcsög olyan, mint a hörcsög
Élelmiszeripar Magyarországon
1977 Lipicai lovak
Frühling
A sün a mesében és a valóságban
Mit tenne ön, ha...?
A tápanyagvizsgálatok új módszere
Jagd? - Trotz allem eine Chance!
Történelmi borvidék, Eger
Ménes a sziklákon
Reinike - Das Leben eines Fuchses
Műszálak gyártása I-II.
1976 A macska
A húsipar új korszaka
Mi történt volna...
Üzemanyagtárolás a mezőgazdaságban
A galamb
1975 Cserépfedés
Palafedés
A hazáról
Fitotron metodika
Szerényen, okosan
Fabarkácsolás
Zártrendszerű burgonyatermesztés Lábodon
1974 Munkavédelem a fűrészüzemben
A menyét
A fényeket ne borítsa árnyék
Poliuretánhabok
Nyílászáró szerkezetek elhelyezése
A vaddisznó
Vadak vagy szelídek
1973 A M(ezőgazdasági és) É(lelmezésügyi) M(inisztérium) műszaki fejlesztési híradója
Megyék népszerű kiállításai
Robbanások
A szövetkezés erejével
Hátránnyal küzdve
Hidegfolyatás I-II.
1972 Kooperáció az élelmiszeriparban
Kézikovácsolás
A hús hűtése, fagyasztása és tárolása
Sütödék a termelőszövetkezetekben
A dohány termesztése
Tökéletes húskészítmények gyártása
1971 Húspácolás
Vadászati világkiállítás, Budapest 1971
Az évszázad riportja
1970 Szebben, korszerűbben
Vízben és szárazon
Cukoripari rakodógépek biztonságos kezelése
Burgonyatermesztés I-II.
1969 Cukorrépa I-II.
Minden cseppért...
Amit tudni kell...
Méhek
Húsz év I-II.
Forgácslap és farostlemez
Kukoricatermesztés
A magyar vizsla
1968 Magyarország, mézország
Ne bízzuk a szerencsére!
Gépek az erdőművelésben
A kukoricatermesztés komplex géprendszerei I-II.
1967 Furfangos-e a róka?
Fatakarékosság az építőiparban
Vágásterületek gépesített felújítása
Paprikavilág Magyarországon
Erdészeti gépek karbantartása és javítása
Pisztrángok
A fémalumínium előállítása
1966 Fejőgépek működése és használata
Gépesített fakitermelés
...és a kéz?
100 nap a magyar szalámi körül
A fa és az ember
Az alumínium mindenhol, mindenkor, mindenkinek gazdaságos
1965 Bauxit és elektromosság III.
Felvirradt
A préselés művelete az élelmiszeriparban
Folyadékok és paszták az élelmiszeriparban
Ki mit tud a tejiparról? I-II.
Fagyasztva szárítás
Lejtős területek korszerű művelése
Bauxit és elektromosság II.
Keserű emlékek
1964 Automatizálás az élelmiszeriparban I-II.
Sterilezés
Préselés az élelmiszeriparban
Bauxit és elektromosság I.
Pontytenyésztés
Rajtad múlik
1963 Gazdaságos tejtermelés
Erdősítés
A szűrés művelete az élelmiszeriparban
Díszszemle
Színes csillagvilág
"Téged véd"
Korszerű anyagmozgatást!
A dohány törése és szárítása
1962 Mínusz... Celsius fokon
Mi van a kosárban?
Mutasd a kezed...
1961 Vigyázz! Balesetveszély!
A csokoládé
Öntözés helyi vízekkel
Így készül a világhírű magyar sonka
Korszerű kenyérgyártás
A tejtermelés- és feldolgozás higiéniája
A gyümölcslevek gyártása
Negyvenezer kilométer
Az élet hajnalán
1960 Korszerű vágóhíd
Amíg a tavasz újra eljön
A mezőgazdasági gépek hibamegelőző karbantartása
Az élesmenetvágás
Növényi konzervek gyártása
Évelő szálastakarmányok szerepe a rizses vetésforgóban
A hatodik földrész
1959 Felvágottak gyártása
A hibridkukorica vetőmag termesztése és előkészítése
Silókukorica-betakarítás gépesítése
Üstökösök
1958 Az állami textilipar 10 éve
Van-e élet a Földön kívül?
Acélbiztosítás a frontfejtésben
Gázcementálás
Képek a jövő Budapestjéről
Védd a termőtalajt!
A Pneumoconiosis
1957 Mechanikusan lefagyasztott csillapítatlan acéltuskók gyártása
1956 Fogaskerék
dramaturg
 
1986 Lutra
screenwriter
 
1976 A macska
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu