sex hikaye

Tóth Éva M.

 

director, editor, screenwriter, designer, writer

Filmography

director
 
2010 Zenit
2005 Lajka-emlék
2004 A mi ágyunk
2002 Kovásznai György
Animare necesse est...
1996 Liaison
Jelenések
Amszterdam
Rufusz portfólio
Orosz István grafikusművész
Reisenbüchler Sándor
editor
 
2010 Zenit
screenwriter
 
1996 Liaison
designer
 
1996 Liaison
writer
 
Jelenések

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

animation educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu