sex hikaye

Éva Schulze

 

dramaturg, screenwriter, consultant, producer

Filmography

dramaturg
 
2009 Koccanás
1993 Öregberény
1986 Hajnali háztetők
Vásár
1985 Akár tetszik, akár nem
1981 Rendőrség
screenwriter
 
1986 Elysium
Optimisták
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor
consultant
 
2012 Dipendenza
producer
 
1996 A rossz orvos
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama short film satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu