sex hikaye

László Gárdonyi

67 (12 May, 1953 )

 

set designer, production designer, construction coordinator, art director

Biography

http://ftvdb.bfi.org.uk/sift/individual/625855?view=credit

http://movies.nytimes.com/person/91034/Laszlo-Gardonyi/filmography

http://movies.nytimes.com/person/91034/Laszlo-Gardonyi

http://imdb.com/name/nm0350664/

http://www.hollywood.com/celebrity/Laszlo_Gardonyi/3193879

Filmography

set designer
 
2009 Szinglik éjszakája
Álom.net
2007 56 csepp vér
2003 Lili
1988 A dokumentátor
1987 Moziklip
Zuhanás közben
1985 Egészséges erotika
production designer
 
2002 Perlasca, un eroe italiano
1995 A Kid in King Arthur's Court
1993 Jónás, aki a cethal gyomrában élt
1990 Csapd le csacsi!
Jó estét Wallenberg úr!
1989 Hagyjátok Robinsont!
construction coordinator
 
2005 Sorstalanság
art director
 
1981 A kékszakállú herceg vára
pictures
No picture
Videos
No video

languages

english, german

Genres

drama war children adventure musical silent comedy music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Contact

Budapest
e-mail gardonyi.l@t-online.hu
tel. +36-30-931-3486

Links

IMDb
Port.hu