sex hikaye

Ferenc Pethes

 

actor

Filmography

actor
 
1971 Nyulak a ruhatárban
1953 Rákóczi hadnagya
1944 Gorodi fogoly
1943 Aranypáva
Viharbrigád
Annamária
1942 5-ös számú őrház
És a vakok látnak
Akit elkap az ár
Egy szív megáll
1941 Tessék jegyet váltani
Három csengő
Szűts Mara házassága
Csákó és kalap
1940 Göre Gábor visszatér
Pepita kabát
Hazafelé
1939 Pénz áll a házhoz
Szervusz Péter!
Fűszer és csemege
1938 Pillanatnyi pénzzavar
A piros bugyelláris
A Noszty fiú esete Tóth Marival
A hölgy egy kissé bogaras
1936 Sárga csikó
1935 Köszönöm, hogy elgázolt
pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Sándor Pethes - actor  (9)
Manyi Kiss - actor  (7)
Barnabás Hegyi - director of photography  (6)
Antal Páger - actor  (5)
Pál Jávor - actor  (5)
Zoltán Makláry - actor  (5)
Emil Martonffy - director  (4)
Erzsi Simor - actor  (4)
Éva Szörényi - actor  (4)
Ida Turay - actor  (4)

Genres

drama romantic satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu