sex hikaye

Gyula Macskássy

 

director, screenwriter, writer

Filmography

director
 
1971 Fegyver
Az öreg
Szobor
1970 Az öngyilkos
A rács, kíváncsiság, siker
1968 Pálcika Péter
1966 Tíz deka halhatatlanság
1963 Peti és a gépember
1962 Három kívánság
Dia Dani űrutazása
1,2,3...Számok története
1961 Peti és a gépkutya
1960 Párbaj
A ceruza és a radír
1958 A telhetetlen méhecske
1957 Egér és oroszlán
1955 A két bors ökröcske
1953 Kutyakötelesség
1951 A kiskakas gyémánt félkrajcárja
screenwriter
 
1971 Az öreg
Szobor
Fegyver
1970 Az öngyilkos
1960 Párbaj
writer
 
1960 A ceruza és a radír
1958 A telhetetlen méhecske

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu