sex hikaye

Emil Martonffy

 

director, screenwriter, writer

Filmography

director
 
1944 Egy pofon, egy csók
1943 Kerek Ferkó
Nemes Rózsa
Makrancos hölgy
Harmatos rózsaszál
1942 Családunk szégyene
Egér a palotában
Egy bolond százat csinál
1941 Csákó és kalap
Behajtani tilos!
Édes ellenfél
1940 Pepita kabát
Férjet keresek
1938 Rozmaring
Pillanatnyi pénzzavar
1935 Az okos mama
Köszönöm, hogy elgázolt
1934 Márciusi mese
Párbaj semmiért
screenwriter
 
1943 Kerek Ferkó
Nemes Rózsa
Makrancos hölgy
1942 Egér a palotában
1941 Behajtani tilos!
Édes ellenfél
1938 Pillanatnyi pénzzavar
1935 Az okos mama
1934 Márciusi mese
1930 Csak egy kislány van a világon
writer
 
2006 Egy bolond százat csinál
1942 Egy bolond százat csinál

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Gyula Kabos - actor  (5)
Ida Turay - actor  (5)
Mária Egry - actor  (5)
Pál Jávor - actor  (5)
Piri Vaszary - actor  (5)
Tivadar Bilicsi - actor  (5)
Barnabás Hegyi - director of photography  (4)
Ferenc Pethes - actor  (4)
Gerő Mály - actor  (4)

Genres

drama romantic comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu