sex hikaye

Mónika Esztán

 

production designer, set designer, costume designer

Biography

Tanulmányok: - 1993 - 1995 - Képzőművészeti Gimnázium , Kolozsvár- építészet szak - 1995 - 2000 - Magyar Képzőművészeti Egyetem- látványtervező szak - 1999.- 2000- Accademia di Belle Arti - Brera, Milánó Kúrzusok: - 1999 - Európai Színházi Fesztivál, Milanó: Ezio Frigerio díszlettervezővel - 2000 - Kortárs Művészeti központ, Milanó: Enrico Comi művészettörténésszel - 2003 - Svoboda workshop, Opera aréna, Macerata, Olaszország, Antal Csaba díszlettervezővel Gyakorlat: - 2000 febr.-március, divat: VIVIENNE WESTWOOD, olasz kivitelezési aszisztens, Milánó Színház: Díszlet- és Jelmeztervező: 1998 - Szatmárnémeti North Theater: W. Shakespeare: Szentivánéji álom 1999 - Temesvári Csíki Gergely Theater: Jaroslav Hašek: Švejk 2000 - Madách Theater, Tolnay Szalon: Fráter Zoltán: Boszorkányos esték 2001 - Szolnoki Szigligeti Theater: Bergman: Őszi szonáta 2001 - Merlin Theater, Studio: Dosztojevskij: Szelíd teremtés 2003 - Merlin Theater, Studio: W. Shakespeare: Othello Díjak: - 2004. év legjobb díszlettervezője (a Tamara c. filmért) - zsűri különdíja a legjobb látványért (a rendező, operatőr és díszlettervező összehangolt munkájáért a Tamara c. filmben)

Filmography

production designer
 
2010 Bibliothéque Pascal
2008 Kalandorok
2006 Emelet
2005 Fehér tenyér
2004 Csoda Krakkóban
Fejezetek az Erények könyvéből
2003 Tamara
Bolondok éneke
Boldog Születésnapot
Fiúk a házból
Tarka képzelet
2002 Szent Iván napja
2000 Macerás ügyek
1999 A mi szerelmünk
Kicsimarapagoda
Kivilágos kivirradtig
set designer
 
2007 A Nap utcai fiúk
2005 Bartali
2004 Csoda Krakkóban
2003 Bolondok éneke
Tarka képzelet
Tamara
costume designer
 
2003 Tarka képzelet
Tamara

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Szabolcs Hajdu - director  (6)
Domokos Szabó - actor  (3)
Gábor Kovács - producer  (3)
Illés Nyitrai - actor  (3)
Iván Angelusz - producer  (3)
Péter Politzer - editor  (3)
Ági Pataki - producer  (2)
András Nagy - director of photography  (2)
Diana Groó - director  (2)

Genres

drama bio educational road movie travel comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu