Print

Árpád Bogdán

 

screenwriter, director, actor

Filmography

screenwriter
 
2011 The Necromancer
2006 Boldog új élet
director
 
2011 The Necromancer
2006 Boldog új élet
actor
 
2010 Magasfeszültség

awards

2007 Geneva Cinema Tous Ecrans: Reflet d'Or - Best Director Prize

 

Credited with

Gábor Sipos - producer  
Gábor Rajna - producer  
Ágnes Daróczi - actor  
Andrea Taschler - line producer  
Dániel Erdélyi - director  
Dániel Hámori - special effects makeup  
Gábor Róbert - actor  
Gábor Szabó - director of photography  
Gergely Pohárnok - director of photography  
György Durst - producer  
Hermina Fátyol - actor  
István Szilvási - actor  
Iván Angelusz - producer  
Katalin Naszódi - line producer  
Lajos Orsós - actor  
Lívia Kursinszki - actor  
Márk Győri - director of photography  
Michaela Gőczi - actor  
Péter Reich - producer  
Richárd Orgon - actor  
Roland Tzafetás - actor  
Sosa Juristovszky - costume designer  
Zoltán Kovács - editor  
Zsolt Kovács - actor  

Genres

drama short film supernatural thriller
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |