Print

László Mihályfy

 

director, screenwriter, director of photography, associate

Filmography

director
 
1996 Magna Hungaria
Visszaesők
1990 Halálfa
1985 Higgyetek nekem
1975 Nevelésügyi sorozat I-V.
1973 Nevelésügyi sorozat 1.
screenwriter
 
1990 Halálfa
1985 Higgyetek nekem
director of photography
 
1996 Visszaesők
1990 Halálfa
associate
 
1965 Napóleon udvara

 

Credited with

Györgyi Szalai - director  
István Dárday - director  
László Vitézy - director  
András Fekete - actor  
Antal Páger - actor  
Attila Király - director of photography  
EDDA-Művek - music  
Ferenc Papp - director of photography  
Gábor Reviczky - actor  
Gábor Szendy - screenwriter  
György Balog - director of photography  
György Dobray - director  
György Fehér - director  
Gyula Kiss - associate  
János Gulyás - director of photography  
Judit Hasmann - actor  
Judit Meszléry - actor  
László Kamondy - director  
Mihály Ráday - associate  
Pál Vilt - director  
Pál Wilt - director  
Tamás Babos - actor  

Genres

drama film etude
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |