sex hikaye

Laszlo Najmanyi

 

director

Biography

autor

Filmography

director
 
1999 A Bénák városa
1998 A Béke Kertje
Pándysco
1997 A megoldás
Indonéz táncos
Kopj le, kisapám
Víz a híd alatt
1988 Video-idő
1986 A vérem
Az Idő térképe
Táncold a newyorkot
1984 Időkutya
1977 David Bowie Budapesten
A Félelem Háza
Az első reggeli
Richard Katz
DNS
Ganz Ábrahám
1976 Szinkronpróba
Ady és kora
Ady és a világháború
Flammarion Kamil
1975 A császár üzenete
1974 Hazámban száműzötten
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

educational experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu