sex hikaye

István Antal

 

director, actor, screenwriter

Filmography

director
 
1998 Várnai vágattkák
1997 Tisztaság fél egészség
Blue Moon
1996 Kettévágott
Váratlan halál
1995 Erasmus
Nők a metrón
1994 Szec Matt
1993 Avantgárd
Sakk I-II.
Rend a lelke
1991 Fogócska
A Nap fiai
Start - Videójátékok I-IV.
1990 Antal István boldogsága
1986 A hattyú
A fekete macska
1985 Weininger Andor játssza a Kuri Kuri dalt
1984 Anna
1982 Kálvária
1981 A Balázs Béla Stúdió tőrténete III. rész
Az új évszázad árvize
actor
 
2001 Tiszta lap
1997 Tisztaság fél egészség
1996 Totem
A kisbaba reggelije
1992 Neoszarvasbika
screenwriter
 
1996 Kettévágott
A kisbaba, a kutya és én
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

mockumentary drama experimental
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu