sex hikaye

László Félix

 

director

Filmography

director
 
1996 Pótvizsga
1995 A körtvélyesi csíny
1990 Játékosok
1989 A cár őrültje
1988 Czillei és a Hunyadiak
1987 Chabert ezredes
Így győzni fogunk
1986 Kard és kocka
Egy szerelem három éjszakája
Zojka szalonja
1985 Kémeri
1984 Majd belejössz Pistám...
1979 A gyilkos köztünk van
Pomádé király
1978 Párizsi élet
1977 Sakk-matt
1976 Magnóliakert
Köznapi legenda
1974 Ida regénye
Vendégek
1969 Mi újság Pesten?
Pásztoróra
1968 Az arany meg az asszony

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu