sex hikaye

István Szőts

 

director, screenwriter, dramaturg

Filmography

director
 
1960 Hallstatti balladák
1957 Melyiket a kilenc közül?
1953 Kövek, várak, emberek
1947 Ének a búzamezőkről
1942 Emberek a havason
Kádár Kata
screenwriter
 
1947 Ének a búzamezőkről
1942 Kádár Kata
Emberek a havason
dramaturg
 
1957 Melyiket a kilenc közül?

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu