Print

Sándor Márai

 

writer

Filmography

writer
 
2011 Kaland
2010 A titkos szám
2008 Eszter hagyatéka
2006 Az emigráns - „Por és hamu vagyunk” - Minden másképp van
2005 A gyertyák csonkig égnek
Egy polgár vallomásai

 

Credited with

Gabriella Koncz - editor  
József Sipos - director  
Francisco Gózon - director of photography  
Gábor Berkes - actor  
János Breckl - costume designer  
Károly Eperjes - actor  
Kornél Simon - actor  
Krisztina Détár - producer  
Mari Törőcsik - actor  
Ottó Oláh - sound engineer  
Pál Mihály - actor  
Tibor Szilágyi - actor  
András Szalay - director of photography  
Armand Kautzky - actor  
Áron Sipos - producer  
Balázs Galkó - actor  
Beáta Eszlári - editor  
Boldizsár Sipos - actor  
Chopin - music  
Dorina Martinovits - actor  
Dorottya Udvaros - actor  
Enikő Márai - screenwriter  
Erika Marozsán - actor  
Ferenc Bács - actor  
Ferenc Pap - director of photography  
Gábor Agárdy - actor  
Gábor Welker - actor  
Gabriella Hámori - actor  
Gati Kathleen - actor  
György Cserhalmi - actor  
Györgyi Szalai - screenwriter  
István Avar - actor  
István Dárday - director  
István Iglódi - director  
István Kiss - editor  
Jenő Hábermann - producer  
Judit Pogány - actor  
Júlia Ubrankovics - actor  
Kátya Tompos - actor  
László Áron - actor  
László Babiczky - screenwriter  
Mariann Csernus - actor  
Marianna Moór - actor  
Mónika Balsai - actor  
Péter Rudolf - actor  
Sándor Csányi - actor  
Sándor Csukás - director of photography  
Teri Tordai - actor  
Zsolt Pozsgai - screenwriter  
Zsolt Tóth - director of photography  
Zsolt Valkony - production manager  

Genres

adaptation drama bio romantic
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu


printed from the following address:

© 2010 filmhu - a magyar moziportál | http://www.magyar.film.hu |