sex hikaye

Tamás Petőcz

 

director, set designer

Filmography

director
 
2006 Egri - Pertis Zongoraduó
2005 Popova Aleszja
Ghymes
2004 Alberto Giacometti
2003 Diákcsemege
2002 Álomból valóság
2000 Fák
Nemzeti kultúra az Európai Unióban
Tálentum
"Még a fájdalom is élmény"
Magyar képek - Szelényi Károly fotográfus
set designer
 
2007 Szuromberek királyfi

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

family educational portrait
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu