sex hikaye

Éva Pataki

 

director, screenwriter, creator

Filmography

director
 
2007 Nagyvárosi mesék - Darvas Ferenc zeneszerző, zongorista
2005 A Nékosz-legenda
2004 HERZL
2002 Találkozás a végtelennel
Semmiből egy új, más világot teremtettem
Kiutazása közérdeket sért
Matematikus történetek
2000 Miért sípolt a macskakő?
1997 Bébiszitterek
1996 Babysitterek
Rózsa utca
Nagykorúság
Gyermekjátékok
Felejtés
screenwriter
 
2009 Utolsó jelentés Annáról
2008 Casting minden
2004 A Temetetlen halott - Nagy Imre naplója
2002 Semmiből egy új, más világot teremtettem
2000 Miért sípolt a macskakő?
1999 Kisvilma - Az utolsó napló
1995 A hetedik szoba
Sztracsatella
1990 Napló apámnak, anyámnak
1987 Napló szerelmeimnek
1986 Vásár
creator
 
1982 Csoport és közösség

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Ferenc Pap - director of photography  (7)
Márta Mészáros - director  (6)
Nowicki Jan - actor  (5)
Nyika Jancsó - director of photography  (4)
Enikő Eszenyi - actor  (3)
Éva Kármentő - editor  (3)
Katalin Juhász - editor  (3)
Adél Kováts - actor  (2)

Genres

drama educational portrait satire historical music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu