sex hikaye

Péter Havas

 

director, screenwriter

Filmography

director
 
2003 Kárpátalja magyar szemmel
2002 A Felvidék magyar szemmel
A Drávaszög magyar szemmel
2001 A szivárvány harcosa
1993 Orbán lelke
1989 Az Arbat gyermekei
1988 Vadkacsavadászat
1986 Tánya
Harminc év a kamera mögött
Barbárok
1985 Puskin utolsó napjai
Kispolgárok
Gogol: Holt lelkek
Hóhatár
Éjjeli menedékhely
1984 Élő holttest
1983 A béke 7. napja
Ellenségek
A Nap gyermekei
1982 Vaszja Zseleznova
Jegor Bulicsov
1981 Nagy Anna, kis Anna
Kolostor
Némafilm
1980 Sarusok
1979 Katonák
1978 Szt. Zsuzsanna
1976 A Hortobágyon
A vajdasági magyarok kulturális esélyei
Márai-díjasok
screenwriter
 
2001 A szivárvány harcosa

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

drama
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu