sex hikaye

György Kézdy

 

actor

Filmography

actor
 
2010 A Föld szeretője
2008 Született lúzer
2005 RECYCLed/Pro-Reo-Neo
2000 Vityebszk felett
Apaképek
1999 Egérút
1995 Herczeg Ferenc: A harmadik testőr
Csajok
1988 Peer Gynt
1986 Kard és kocka
A falu jegyzője
1983 Míg új a szerelem
1979 A nagyenyedi két fűzfa
A korona aranyból van
1978 Zokogó majom
1977 Defekt
1976 Optimista tragédia
1969 A tanú
1959 Eszpresszóban
1958 Bogáncs
A hetedik napon
Játék
A tönk meg a széle

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

Genres

bio adventure experimental crime silent portrait satire comedy
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu