sex hikaye

Miklós Gurbán

 

director of photography, director

Filmography

director of photography
 
2008 Illemberke
2007 Szabadságunk szobra
2006 Fedőneve Achilleus
Vidéki srácok '56
2005 A csillagos ég felettem
2004 Menyegző a Cionon
2003 Dankó Pista és utódai
Lili
2002 Családi album
Testvérek, Kincsesek
Lakatos Menyhért
Garas Dezső-portré
2001 Zsaruvér és Csigavér II.: Több tonna kámfor
A Nagyúr - gróf Bánffy Miklós
Zsaruvér és Csigavér I.: A királyné nyakéke
Egy nő
Határtalanul
2000 Werckmeister Harmonies
1999 "Mostan színes filmekről álmodom"
1998 Európa Expressz
Az öt zsaru
Barátok közt
1997 A nagy fejedelem
Szenvedély
1996 Zöld az erdő, zöld a hegy is, a szerencse jön is megy is...
1994 Lúdas Matyi
Kisváros
1990 A Biblia
Szürkület
1989 Erdély aranykora
1988 Mozart: Cosi fan tutte
Ünnepi ügyelet
In memoriam Fehér György
Titkos szeretők
Kivilágos kivirradtig
Tálentum
Lessing: Bölcs Náthán
Ötvenéves találkozó
Fekete gyöngyök
Rex
director
 
2001 Egy nő

 

Reference

pictures
No picture
Videos
No video

 

Credited with

Lajos Fazekas - director  (5)
Éva Igó - actor  (4)
Judit Keserű - director  (4)
Péter Haumann - actor  (4)
András Kern - actor  (3)
Béla Tarr - director  (3)
Erzsébet Csonka - news-editor  (3)
Ferenc András - director  (3)
Ferenc Kállai - actor  (3)
Credited with more további közös

Genres

action family drama children educational concert crime portrait theatre play music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu