sex hikaye

Andrea Vészits

 

screenwriter, director, co-producer, writer

Filmography

screenwriter
 
2012 The Door
2009 Csiribiri
2006 Rokonok
2005 Anzix a búzamezőkről
1995 Szamba
Sztracsatella
director
 
2005 Anzix a búzamezőkről
co-producer
 
2009 Csiribiri
writer
 
1988 Zafír
pictures
No picture
Videos
No video

Genres

adaptation drama concert satire music
Ha szeretnéd, hogy Te, a Céged vagy a Filmed megjelenjen a HMDb adatbázisában ill. a Film in Hungary-n, úgy lépj kapcsolatba velünk: info@forum.film.hu Ha hibát vagy szerzői jogokat sértő tartalmat találtál, írj nekünk!

Links

Port.hu